Jag heter Camilla Engblom och bor i Stöde ca 5 mil väster om Sundsvall med min man Ronny och mina två yngsta pojkar Alex och Linus.  Tillsammans har vi 5 hundar; 3 welshar och 2 gråhundar. 

Jag arbetar som ambulanssjuksköterska i Sundsvall. Ett jobb som jag trivs superbra med. Eftersom både jag och min man arbetar skift så är det oftast någon av oss hemma. 

Jag har sedan jag var liten varit intresserad av hundar, men eftersom min äldre bror hade astma och var allergisk mot pälsdjur så blev det ingen hund i familjen. 
Det passerade fåglar, sköldpaddor, fiskar, kaniner och marsvin, och brorsan hade nog nästan knappt hunnit flytta innan jag och syrran tog hem en kattunge...... 
Min första hund köpte jag 1993. Det var en blandras mellan långhårig schäfer och flat. Honom fick jag tyvärr omplacera efter några år pga flytt. Sedan dröjde det till 2007 innan jag hade möjlighet att skaffa hund igen, då jag köpte Fjälltoppens Adam "Cesar"
Det var lite av en slump att det just blev en Welsh, då jag en längre tid hade varit inne på att skaffa en Berner Sennen. Fick syn på en annons på en 4 mån gammal welsh som kommit åter till kenneln, nästan rumsren och van vid att åka bil vilket passade mig perfekt då jag skulle komma att ha honom med mig på jobbet en del från början. 

I och med Cesars intåg i mitt liv så var jag helt såld på rasen!! En lagom stor hund, otroligt go, följde mig vart än jag gick. 2010 köpte jag min första tik Celeste, och sommaren 2012 kom Umanioras Holly till oss. 

Våren 2014 föddes den första valpkullen med prefixet Ängblomman's. det blev en påskkull som föddes den 21/4-2014 annandag påsk. 
Ur den kullen behöll jag en tik Ä. Happy Easter